PH Data

WorkForce Pro WF-6590DW NYT 459€ alv 24%
wfw6590dwf med.png

Tulostus vähillä käyttäjän toimilla
Säästä aikaa, rahaa ja energiaa tällä tehokkaalla 4-in-1-väritulostimella, joka lisää tuottavuutta ja vähentää tukitoimien tarvetta kiireisissä toimistoissa.

 • Tulosta, skannaa, faksaa ja kopioi
 • Pieni energiankulutus
 • Säästä rahaa

Yksinkertaista dokumenttien tallennusta ja jakelua, lisää tuottavuutta ja vähennä tukitoimien tarvetta, tulostuskustannuksia sekä toimintasi ympäristövaikutuksia tällä yrityskäyttöön tarkoitetulla skaalattavalla ja monipuolisella monitoimitulostimella. Kopiointia, skannausta ja faksausta sekä värillisiä kaksipuolisia tulostustoimintoja tukeva WF-6590DWF on edistyksellinen 4-in-1-monitoimilaite, joka skannaa nopeasti ja tulostaa ensimmäisen sivun seitsemässä sekunnissa1.
Yleiskuva
Ympäristötietoinen

WF-6590DWF kuluttaa jopa 80 % vähemmän energiaa kuin kilpailevat värilasertulostimet2, joten se vähentää toimintasi ympäristövaikutuksia. Puhtaan tekniikan ansiosta tuuletin on käynnissä vain tulostuksen aikana, eikä laite tuota lämpöä tai otsonia.
Käytössä edullinen
Sivukohtaiset kustannukset ovat jopa 50 % pienemmät ja kokonaiskäyttökustannukset ovat alhaisemmat kuin kilpailevissa värilasertulostimissa3, joten WF-6590DWF säästää yrityksille rahaa. Kaksipuolisen tulostuksen ja kopioinnin ansiosta laite säästää myös paperia.
Vähemmän tukitoimia, erinomainen luotettavuus
Epsonin XXL-mustepatruunoilla pystyt tulostamaan jopa 10 000 mustavalkoista ja 7 000 värillistä sivua, mikä on vähintään yhtä paljon kuin vastaavilla värilasertulostimilla4. Enimmäispaperikapasiteetti on 1 581 sivua, joten aikaa ei kulu paperin jatkuvaan täydentämiseen.
Nopea tulostus ja skannaus
WF-6590DWF tulostaa ensimmäisen sivun seitsemässä sekunnissa1, joten se sopii täydellisesti pienten tulostustöiden nopeaan tulostamiseen. Suuri skannausnopeus ja yksivaiheinen skannaus tehostavat töiden suorittamista entisestään.
Edistyksellinen asiakirjanhallinta
IT-osastot voivat nauttia täydestä hallinnasta, mukauttaa laitteen automatisoimaan työprofiilit ja työnkulkuprosessit Document CapturePro- ja ProServer-ohjelmistoilla5 sekä yhdistää sen useimpiin asiakirjanhallintajärjestelmiin.
Älykäs hallinta
Tulosta ja skannaa WF-6590DWF:llä langattomasti käyttämällä Android-älylaitteiden NFC-pariliitostoimintoa tai lähetä asiakirjoja etäsijainneista tulostettaviksi välittömästi WF-6590DWF:llä6. Epson Device Admin helpottaa laitteiden etähallintaa.
Säästää energiaa

 • Energiankulutus jopa 80 % pienempi kuin kilpailevissa värilasertulostimissa2
 • XXK-mustepatruunat
  Tulosta jopa 10 000 mustavalkoista ja 7 000 värillistä sivua4
 • Nopea tulostus
  Tulosta värisivu vain 7 sekunnissa
 • Säästä rahaa
  Jopa 50 % alhaisemmat sivukohtaiset kustannukset kuin kilpailevissa värilasertulostimissa
 • Älykäs hallinta
  Tulosta ja skannaa mobiililaitteista NFC-liitännän kautta6

1. FPOT(sec)-keskiarvo toimistoluokan testissä määritettynä ISO/IEC 17629 -standardin mukaisesti (oletuksena yksi- ja kaksipuolistulostus A4-koossa). Lisätietoja on osoitteessa www.epson.eu/testing. 2 + 3. Lisätietoja on osoitteessa www.epson.fi/inkjetsaving. 4. Likimääräinen sivukapasiteetti perustuu ISO/IEC 24711 -standardin mukaisiin testeihin, kun käytetään oletustilaa ja yksipuolista jatkuvaa tulostusta sekä ISO/IEC 19752 -standardin mukaista mustavalkoista testikuviota. Todellinen riittoisuus vaihtelee tulostettavien kuvien ja käyttöolosuhteiden mukaan. Lisätietoja on osoitteessa www.epson.eu/pageyield. 5. Edellyttää ohjelmiston lataamista Epson-sivustosta. 6. Lisätietoja on osoitteessa www.epson.fi/epe. Near Field Communication -toiminto vaatii Epson iPrint -sovelluksen, joka on saatavilla Epsonin sivustosta Android-laitteisiin.

Soita 010 830 1501 ja tee tilaus!
Voit myös olla yhteydessä sähköpostilla myynti(@)phdata .fi