PH Data
PH Data Tarjoaa ratkaisun kaikkiin tietoturvatarpeisiinne!

Internet yhteydet tulee suojata älykkäillä palomuuripalveluilla, jotka hoitavat modernilla tavalla liikenteen suojausta monessa eri kerroksessa. PH Data tarjoaa tähän tarkoitukseen Watchguard Firebox -laitteita Total security Suite -palveluilla. Total Security Suite -palveluun kuuluu monipuolisten suojauspalveluiden lisäksi myös Dimension -palvelu lokien keräykseen ja tietojen esittämiseen joko cloud pohjaisena (30 pv taaksepäin) tai omana palvelimena.

Tietokoneissa  tulisi olla käytössä Bitlocker-levyn salaus ja lisäksi suosittelemme vähintään WithSecure Elements Endpoint Protection (EPP), sekä WithSecure Elements Endpoint Detection and Response (EDR) tuotteita, joilla saadaan suojaa haittaohjelmia vastaan sekä valvottua tapahtuuko koneella jotain, mikä ei kuulu asiaan esim. hyökkäys koneelle jonkin haavoittuvuuden kautta. Tarvitaan myös aktiivista valvontaa joko asiakkaan itsensä tekemänä tai PH Datalta hankittuna palveluna.

eppedr
Mobiililaitteet tulee tietysti pitää ajan tasalla. Vanhentuneet Android- tai IOS-versiot ovat iso tietoturvariski.  Suositeltavaa on suojata mobiililaitteet lisäksi WithSecure Elements EPP for Mobiles -tuotteella. WithSecure Elements EPP for Mobiles suojaa laitetta itseään sekä myös laitteelta tapahtuvaa liikennettä (VPN).

Salasanojen tulee olla mahdollisimman vaikeita, riittävän pitkiä ja niissä pitäisi olla numeroita, isoja ja pieniä kirjaimia sekä erikoismerkkejä. Lisäksi on hyvä käyttää biometrisiä kirjautumisvaihtoehtoja sekä 2-vaiheista kirjautumista (MFA), mikäli mahdollista.

Tiedostot tulee olla varmistettuna, palvelimelta, pilvipalveluista sekä tietokoneilta. Lisäksi on tärkeää, että varmistukset on hoidettu niin, että varmistuksissa on mahdollista palata ajallisesti riittävän kauas taakse päin, jopa kuukausia, jotta mahdollisen kiristyshaittaohjelman tai muun tietojen häviämise yhteydessä oan mahdollista palauttaa tiedot tilanteesta, milloin kaikki on ollut vielä kunnossa. PH Data tarjoaa varmistuksiin pilvipohjaisia Nexeticin  varmistuspalveluita sekä onpremise Arcserve UDP varmistuspalveluita.
Vaivaton ja luotettava tapa varmistaa tietokone
Nexetic Backup Laptop varmuuskopioi tietokoneesi tiedostot automaattisesti internetin yli Suomessa sijaitseviin Nexeticin datakeskuksiin. Jos tietokone rikkoutuu, häviää tai varastetaan, saat napin painalluksella kaikki sen sisältämät tiedostot palautettua toiseen tietokoneeseen.
Alkaen vain 6 €/kk / työasema (25Gt) (alv.0%)

Pelkät tuottee tekevät vain osan työstä. Lisäksi tarvitaan hallintaa sekä valvontaa PH Datan tarjonnasta löytyy monenlaisia palvelutuotteita, joilla saadaan tarvittaessa yrityksen koko tietoturvaympäristö asianmukaiseen hallintaan  ja valvontaan.


Selvitä tästä F-Securen linkistä, ovatko henkilö­kohtaiset tietosi vuotaneet nettiin!WithSecure™ Elements Tuotevalikoima

WithSecure™ Elements on täysin pilvipalveluna toimiva alusta, joka sisältää ratkaisut haavoittuvuuksien hallintaan, viestintäsovellusten suojaamiseen, päätelaitesuojaukseen sekä uhkien havainnointiin ja reagointiin – tärkeimmät neljä elementtiä, jotka tarvitset koko tietoturva-arvoketjun kattamiseen. Kaikki yhdestä, helposti hallinnoitavasta tietoturva-alustasta.

WithSecure™ Elements Endpoint Protection EPP
WithSecure™ Elements Endpoint Protection toimii täysin pilvessä. Se on tekoälyn tehostama päätelaitesuojaus, joka voidaan ottaa hetkessä käyttöön selaimella ja jota voi hallita vaivattomasti yhdestä konsolista. Se integroituu kaikkiin päätelaitteisiin ja pitää organisaation turvassa hyökkäyksiltä.

WithSecure™ Elements Endpoint Detection and Response EDR
WithSecure™ Elements Endpoint Detection and Response tarjoaa kattavan näkyvyyden IT-ympäristösi ja tietoturvan tilaan. Liiketoimintasi ja datasi pysyvät turvassa, kun hyökkäykset ja poikkeamat havaitaan nopeasti ja niihin voidaan reagoida asiantuntijoiden ohjeiden mukaan. Voit myös siirtää vaikeimmat tapaukset huippuluokan kyberturvallisuusasiantuntijoillemme.

WithSecure™ Elements Collaboration Protection
Valtaosa haittaohjelmista levitetään sähköpostin välityksellä. Vain yksi väärä painallus organisaatiosi työntekijöiltä voi riittää. WithSecure™ Elements Collaboration Protection pitää organisaatiosi suojassa kaikkein kehittyneimmiltäkin sähköpostiuhilta.

WithSecure™ Elements Vulnerability Management
Haavoittuvuuksien hallinta ratkaisumme on vaivattomasti käyttöönotettava, pilvipohjainen haavoittuvuuksien tarkistusohjelma, joka kattaa verkkosi, järjestelmäsi, syväverkon ja vaatimustenmukaisuuden. Se ilmoittaa automaattisesti erilaisista haitallisista toimista, kuten brändirikkomuksista, kolmansien osapuolten huijauksista ja tietojenkalastelusivustoista.


miksi

Suojaa yrityksesi kriittiset tiedot Microsoft 365:ssa

Nexetic Backup Microsoft 365 tarjoaa automaattisen varmuuskopioinnin yrityksesi kriittiselle datalle. Välitön tiedon palautus, GDPR -yhteensopivuus, turva käyttäjän virheitä sekä haittaohjelmia vastaan.

Alkaen vain 4,39 €/kk / käyttäjä (alv.0%)


Yleistä pilvipalveluista ja niiden suojauksesta
Palveluiden siirtyessä pilveen, jää usein epäselväksi, mitä se tarkoittaa yrityksen tai yhteisön omistaman tiedon kannalta: Sähköpostit, tietovarastot ja erilaiset palvelut tietoineen. Pilvipalveluita markkinoidaan monilla tavoilla: helppous, käyttö millä ja mistä tahansa, ei investointeja ei käytettävän alustajärjestelmän ylläpitoa jne. Samalla kun saavutetaan haettuja hyötyjä, unohdetaan usein myös perusasioita, jotka itse ylläpidetyissä ympäristöissä ovat yleensä itsestään selvyyksiä, kuten tietoturva ja varmistukset. Unohdetaan, että vaikka työasemassa on virustorjunta ja mahdollisesti siinä olevia tietoja varmistetaan jollain tavalla, jää pilvessä oleva tieto “uskon” varaan. Aina ei ole edes tiedossa mitä puutteita pilvessä säilytettävän tiedon suojauksessa ja varmistuksessa on ja kuka näistä vastaa.

Alla lyhyt kuvaus perusasioista.

Mistä pilvipalvelun tarjoaja vastaa?
- Palveluiden alusta ja sen toimivuus
- Lyhyen ajan varmistus tiedolle (ns. roskakori)
- Perustason tietoturva sekä fyysinen suojaus
- Ohjelmistojen tietoturva ja ajantasaisuus

Mikä jää palveluiden käyttäjän/yrityksen vastuulle?
- Käyttöoikeuksien hallinta
- Varsinainen varmistus- ja/tai arkistointi
- Tietojen ja käytön suojaaminen erilaisilta ulkoisilta hyökkäyksiltä ja haittaohjelmilta.
- Itse tai työntekijän tekemät tahattomat ja/tai tahalliset toimet
Eli palvelun tarjoaja vastaa infrasta ja käyttäjä/yritykset palveluissa sijaitsevista tiedoista.

Mitä sitten asialle voi tehdä?
Markkinoille on ilmestynyt pikkuhiljaa palveluita, joilla yllä mainittuja puutteita voidaa korjata.
Myös itse pilvipalveluiden tarjoajat tarjoavat “laajennettuja” palveluita, joilla katetaan ainakin osaa peruspalveluiden puutteista.
Miksi sitten valita jokin muu kuin itse pilvipalvelun tarjoaja? Muut palveluita tarjoavat tahot ovat yleensä alansa erityisosaajia eivätkä pyri tarjoamaan kaikkea kaikille. Lisäksi muiden tarjoamat palvelut ovat omalla alueellaan monesti kattavampia ja usein myös edullisempia kuin palveluntarjoajan omat vaihtoehdot. Lisäksi esim. MS365-ympäristössä kolmannen osapuolen tarjoamat lisäpalvelut integroituvat itse palveluun ja ovat käyttäjille lähes näkymättömiä. Isojen pilvipalvelutarjoajien ympäristöt, kuten MS365 ovat myös erityisesti hyökkääjien ja tietokalastajien kohteena. Samoilla menetelmillä voi hyökätä isoon joukkoon käyttäjiä.
 


o365vastuuwithsec
Tietoturvapalvelu:
WITH-Secure (ex. F-Secure) ei Suomessa esittelyä kaipaa. WITH-Secure Cloud protection for Office 365 perustuu samoihin koettuihin taustapalveluihin, kuin muutkin heidän tietoturvatuotteensa.

WITH-Secure Cloud protection for Office 365
- Laajennettu tietoturvapalvelu MS 365 ympäristöön
- Suojaa sähköpostia, tiedostoja (Teams, Onedrive ja Sharepoint)
- Integroituu 365-palveluun
- Tuo useita lisäturvaa tuottavia sekä olemassa olevia täydentäviä palveluita

Hinta alkaen 2,20€ /käyttäjä /sähköpostilaatikko /kuukausi (alv 0%)

Lisätietoa tietoturvasta:             
Kyberturvallisuuskeskus             https://www.kyberturvallisuuskeskus.fi/fi/
Mikäli haluatte yrityksellenne sopivan suojausratkaisun, niin autamme sinua mielellämme!

Ole yhteydessä myyntiimme, niin laitetaan asiat kuntoon: myynti @ phdata.fi tai Puh 010 830 1501

Hinnat alv 0%