PH Data

Kokotoimisto-palvelu
PH Data kehitti vuonna 2003 Kokotoimisto-palvelun asiakkaiden toivomusten mukaisesti. Kokotoimisto-palvelussa käydään asiakkaan kanssa läpi heidän IT-tarpeensa ja toiveensa, jonka pohjalta tarjoamme kaikki asiakkaan tarvitsemat IT palvelut yhdellä kuukausihinnalla. Näin yrityksen on helppo budjetoida IT-tarpeensa pitkiksi ajoiksi etukäteen.
 
Palveluun voidaan sisällyttää:

- kannettavat ja työasemat
- tiedostopalvelimet (paikanpäällä tai ulkoistettuna)
- asennus ja ylläpitopalvelut paikanpäällä tai etävalvonnan kautta
- varmistuspalvelut
- tulostimet ja kopiokoneet
- verkon aktiivilaitteet
- muut tietokoneiden oheislaitteet
- sähköposti ja kalenteripalvelut
- kotisuvujen teko ja hallinta
- web-hosting palvelujen hallinta
- matkapuhelimet ja mobiilipalvelut
- laajakaistayhteydet
- puhelinliittymät
- puhelinvaihdepalvelut
- puhelintuki

Myyntipalvelut
Myyntipalvelumme auttaa asiakastamme löytämään kuhunkin tarpeeseen sopivat tarvikkeet,  tuotteet ja ratkaisut. Tuotevalikoimassamme on johtavien valmistajien palvelimia, työasemia, kannettavia, tulostimia, tarvikkeita ja verkkolaitteita.
fujitsukannettavat
Huoltopalvelut
Huoltopalvelumme sisältävät kaikki tietotekniikkalaitteiden huoltotoimenpiteet. Huoltomme asiantunteva ja osaava henkilöstö auttaa asiakkaitamme kaikissa tietotekniikkalaitteiden korjauksissa.
esiasennuskannettava1
Asennuspalvelut
Asennuspalvelumme on osa IT-palvelua joka tukee saumattomasti myyntiämme. Olipa kyseessä sitten PC-laite, mobiililaite, verkkotulostin, palvelin, verkon aktiivilaite, palomuuri tai kokonainen järjestelmä.

Ylläpitopalvelut
Ylläpitomme sisältää sekä etänä, että paikanpäällä tehtäviä IT-apu toimenpiteitä, riippuen asiakkaan tarpeista. IT Palvelumme ovat aina yksilöllisiä IT Ratkaisuja.

Automaattinen varmuuskopiointi
Tarjoamme tiedostojen varmistukseen ja/tai synkronointiin räätälöidyn ratkaisun. Käytössämme on useita eri tallenusmenetelmiä.

Tiedostojen palautus ja tuhoaminen
Tietojen palautus rikki menneestä kiintolevystä!
Kiintelevyn rikkoutuminen saattaa aiheuttaa todella tärkeiden tiedostojen tai valokuvien katoamisen.
Olemme suorittaneet Ibasin koulutusohjelman ja sertifioituneet Ibas-kumppaniksi. Ibasilla on yli 30 vuoden kokemus liiketoimintakriittisten tietojen palauttamisesta yrityksille ja toisaalta digitaalisten valokuvien pelastamisesta kotitietokoneista
ibas sertifioitu kumppani

Tietojen hävittäminen
Käytöstä poistettavat tietokoneet, palvelimet ja muut tallennusvälineet muodostavat merkittävän liiketoimintariskin, ellei niitä turvatyhjennetä asianmukaisesti. Tarjoamme tähän luotettavan ratkaisun!

Sovi tapaaminen myyjämme kanssa, niin saat juuri teidän yritykseenne sopivan  IT-ratkaisun!